Un bărbat din Ardud, internat în spital după ce a fost injunghiat în zona lombară

În data de 1 martie 2013, în jurul orei 20.30, lucrătorii IPJ Satu Mare au fost sesizați telefonic de către un bărbat din Ardud despre faptul că, în jurul orei 20.00, numitul T. Lucian, de 61 ani, din Ardud, a fost înțepat cu un cuțit în zona lombară, pe platoul din fața fabricii de rachiuri naturale din Ardud, de către numitul M. Romi, de 54 ani, din Ardud.  

accoltellamento1La fața locului s-a stabilit faptul că aspectele sesizate se confirmă, iar numitul T. Lucian a fost transportat la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Satu Mare, pentru efectuarea de investigații medicale.

Autorul este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de port ilegal de cuțit în locurile sau împrejurările în care s-ar putea primejdui viața sau integritatea corporală a persoanelor și lovire sau alte violențe. În funcție de concluziile medicilor sau de numărul de zile de îngrijiri medicale, se va face cu exactitate încadrarea juridică a faptei.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Satu Mare a dispus obligarea învinuitului M.  Romi de a nu părăsi localitatea de domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 3, 2013. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.