Plutonierul major Mihai Ștef, felicitat de prefectul Eugeniu Avram

Prefectul judeţului Satu Mare, dr. Eugeniu Avram l-a felicitat luni, 2 martie 2015, pe lucrătorul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Someş” Satu Mare, plutonierul major Mihai Ştef pentru fapta sa de curaj.

SAM_5975Subofiţerul a fost cel care, alături de un alt cetăţean din Satu Mare, a salvat-o din râul Someș pe fata de 16 ani care s-a aruncat săptămâna trecută de pe podul Golescu.

Plutonierul major este angajat la I.S.U. “Someș” Satu Mare din anul 2006, şi îşi desfăşoară activitatea ca și conducător autospeciale – pompier în cadrul Detaşamentului de Pompieri Satu Mare.

Pompierul a fost recompensat în mod onorific, cu o diplomă de excelenţă oferită de către reprezentantul Guvernului în teritoriu.

La întâlnirea care s-a desfăşurat luni, 2 martie 2015, ora 10,45 în cabinetul prefectului au participat şi inspectorul şef  al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Someş” Satu Mare, col. Dan Gheorghe şi purtătorul de cuvânt al instituţiei, lt. col, Aurel Ulici.

 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 2, 2015. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

One Response to Plutonierul major Mihai Ștef, felicitat de prefectul Eugeniu Avram

  1. Sunt evaluator autorizat Anevar ,realizez evaluari pentru impozitare la preturi convenabile,informatii telefon 0726338957

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.