Bunuri în valoare de aproximativ 45.000 lei, distruse ieri în incendii

Ieri, în jurul prânzului, poliţiştii Secţiei Petreşti au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112 despre faptul că la acoperişul unei hale, din cadrul fermei de pui situată pe raza localităţii Sanislău a izbucnit un incendiu.

IncendiuPoliţiştii şi pompierii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, iar după localizarea şi stingerea incendiului s-a efectuat cercetarea la faţa locului, în urma căruia s-a stabilit ca şi cauză probabilă a incendiului un scurtcircuit la un cablu electric neizolat de la o autosuflantă care ieşea prin acoperişul halei. Au fost distruse plăcile de azbociment de pe acoperişul halei, în suprafaţă de aproximativ  300 m2, fiind cauzat un prejudiciu de 40.000 lei.

Luni dimineaţă, în jurul orei 08.20, poliţiştii Secţiei Tăşnad au fost sesizaţi de către un localnic din Bogdand despre faptul că în timp ce se deplasa cu autoturismul marca Dacia Logan, la ieşirea din localitatea Hurezu Mare, autoturismul a fost cuprins de flăcări, prorietarul a încercat să stingă incendiul, dar nu a reuşit, autoturismul arzând în totalitate. Din cercetările efectuate oamenii legii au stabilit că incendiul a fost provocat de un scurt circuit la cablajul electric al motorului. Prejudiciul creat fiind de aproximativ 5.000 lei. Din fericire în urma incidentului nu au rezultat victime omeneşti.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 3, 2015. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.