Cursuri gratuite de formare profesională la AJOFM Satu Mare în luna martie 2015

Sarcinile Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare în anul 2015 în domeniul formării profesionale a adulților sunt multiple. În programul pe anul 2015 este prevăzută calificarea a 666 de persoane în căutarea unui loc de muncă, în meseriile solicitate de agenții economici din județul Satu Mare.

coafezaMeseriile prevăzute în Programul județean sunt: agent de securitate, asfaltator, babysitter, bucătar, coafor, cofetar patiser, comunicare în limba engleză, confecționer asamblor articole textile, contabil, electrician de întreținere și reparații în industria mică, frizer, infirmieră, îngrijitoare bătrâni la domiciliu, inspector resurse umane, instalator instalații tehnico-sanitare și de gaze, lăcătuș mecanic, lucrător în comerț, lucrător în confecții de piele și înlocuitori, lucrător în structuri pentru construcții, lucrător în tâmplărie, manichiuristă-pedichiuristă, mecanic auto, ospătar, strungar universal, sudor, stivuitorist, tapițer.

Cursurile vor fi gratuite atât pentru șomerii indemnizați, cât și pentru cei neindemnizați. În luna martie 2015 se vor organiza următoarele cursuri de calificare: lucrător în comerț-14 persoane, mecanic auto-28 de persoane, comunicare în limba engleză- 28 de persoane.

Persoanele interesate se pot adresa Compartimentului de formare profesională din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare, strada Ion Ghica nr. 36, telefon: 0261 770 237.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 4, 2015. Filed under Social. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.