Incendiu la o gospodărie din Botiz. Au ars peste 1.000 de baloți de paie

În ziua de 04.03.2015, în jurul orei 22.58, I.S.U. ”Someș” Satu Mare a fost anunţat despre un incendiu, izbucnit la gospodăria unei case de locuit din localitatea Botiz, judeţul Satu Mare.

focLa faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Satu Mare, cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, care au intervenit pentru lichidarea incendiului în cooperare cu SVSU Botiz.

Pompierii au constatat că ardeau baloţii din paie dintr-o gospodărie, cu pericol de propagare la casa învecinată. Au ars aproximativ 1.370 de baloţi din paie. Sursa probabilă de aprindere a fost o brichetă. Mijloace care puteau produce aprinderea: folosirea intenţionată a sursei de aprindere, pentru a genera incendiu.

Incendiul a fost lichidat, datorită operativităţii pompierilor, la ora 03.30. Din fericire, nu au existat persoane rănite.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 5, 2015. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.