Handbal: CSM Satu Mare-CH CSU Politehnica Timișoara: 38-29

Echipa antrenată de Nicolae Istrate, CSM Satu Mare, s-a impus joi, 5 martie în fața CH CSU Politehnica Timișoara, cu scorul de 38-29. Meciul s-a jucat de la ora 14.00, în Sala „Ecaterina Both” de pe strada Ady Endre din Satu Mare. La pauză tabela de marcaj înclina tot în favoarea sătmărenilor, scorul fiind de 18 la 14.

handbal3Oaspeții au condus cu 3-7 în minutul 11, dar au fost ajunși imediat din urmă de echipa tehnicianului Nicolae Istrate, după care s-a mers cap la cap până când, în minutul 20, scorul a devenit egal. Finalul primei reprize le-a aparținut sătmărenilor, reușind să intre la vestiare cu un avantaj de 4 goluri, scor 18 la 14.

Dacă în minutul 48 al partidei diferența între cele două echipe a fost de doar patru goluri, 29 la 25, în ultimele 10 minute CSM Satu Mare s-a desprins ușor reușind în cele din urmă să se impună cu scorul de 38 la 29.

Pentru CSM Satu Mare au marcat: Clipea (9 goluri), Morar (7), Udriștioiu (7). Olah (4), Pop (3), Mateș (2), Varga (2), Mureșan (2) și Cristescu (2). Meciul a fost arbitrat de A. Gherman și A. Moldovan din Baia Mare.

În următoarea etapă (etapa a XVIII-a), CSM Satu Mare va întâlni, în deplasare, HC Rom Cri Brașov. Meciul se va juca în data de 14 martie.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 5, 2015. Filed under Sport  . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.