Biblioteca Județeană Satu Mare organizează un nou curs de formare

Biblioteca Județeană Satu Mare, instituție publică subordonată Consiliului Județean Satu Mare, și Centrul de Formare Biblionet, în parteneriat cu Fundația „Progress”, organizează în perioada 25-26 martie 2015, un curs de formare în metodologia povestirilor digitale. Acest curs face parte dintr-o serie de activități cuprinse în Proiectul „Silver Stories” („Povestiri de argint”), finanțat de Uniunea Europeană prin Programul „Leonardo da Vinci”.

Biblioteca1„Silver Stories” (2013-2015) este un parteneriat ce cuprinde universități și organizații neguvernamentale din șase țări, condus de către Universitatea Brighton din Marea Britanie, care vizează cercetarea, educația, formarea de profesioniști în metodologia povestirilor digitale și implicarea părților interesate pentru a forma formatori din rândul persoanelor care lucrează cu grupuri vulnerabile din comunitate.

Sunt invitate să se înscrie nouă organizații neguvernamentale (universități, asociații și ONG-uri) care lucrează cu grupuri vulnerabile din comunitate și persoane de vârsta a treia și a patra.

Fundația „Progress” va asigura formatorilor și celor nouă cursanți masa de prânz în cele două zile de curs.

Persoanele interesate să participe la cursul de formare în metodologia povestirilor digitale, sunt rugate să contacteze formatorul Raluca Istrate, la telefon 0261-711199, interior 121.

Biblioteca Județeană Satu Mare, reprezentată de d-na director interimar Lacrima Istrăuan și Fundația „Progress”, reprezentată de d-na director executiv Camelia Crișan, așteaptă cu interes participarea persoanelor interesate la acest eveniment.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 9, 2015. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.