Jandarmii au identificat 2 persoane din Homoroade care furau energie electrică

Vineri, 6 martie a.c,  jandarmi din cadrul Detaşamentului 1 Jandarmi Mobil au participat în colaborare cu  angajaţi ai S.C. ELECTRICA S.A. la o acţiune comună pe linie de prevenire şi combatere a furtului de energie electrică, în localitatea Homoroade.

contorCu acest prilej jandarmii împreună cu lucrătorii de la S.C. Electrica S.A. au constatat că, la un imobil se sustrage energie electrică  fără a fi contorizată. Astfel, s-a constatat că persoanele care locuiesc la acel imobil au spart contorul de energie electrică, au rupt sigiliul de pe firidă şi s-au reconectat ilegal la reţea, sustrăgând astfel energie electrică.

Persoanele în cauză au fost identificate ca fiind Dorel M. și Margareta S., ambii din Homoroade.

Pe numele celor în cauză au fost întocmite actele de constatare pentru fapte susceptibile a fi infracţiuni de „deteriorare a echipamentului de măsurare a energiei electrice livrate şi  ”Furt”, fapte prevăzute şi sancţionate de articolul  92 alin. 1, din Legea nr.123 din 10.07.2012  „executarea sau folosirea de instalaţii clandestine în scopul racordării directe la reţea sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare” şi art. 228 Cod Penal.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 9, 2015. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.