Un elev de 12 ani a murit în Egipt după ce a fost bătut de un profesor

Un elev de clasa a cincea a murit, în Cairo, după ce a fost bătut de un profesor pentru că nu şi-a făcut temele, anunţă Ministerul egiptean al Educaţiei, potrivit site-ului de ştiri AhramOnline.

eg11„Elevul în vârstă de 12 a murit duminică, după ce fusese bătut de un profesor pe 5 martie”, a comunicat Ministerul egiptean al Educaţiei.

Profesorul a fost suspendat din funcţie pe durata investigaţiei privind circumstanţele agresiunii. Incidentul a avut loc în Şcoala elementară Al-Shuhada, situată în cartierul Sayeda din Cairo.

Potrivit şefului Departamentului pentru Medicină Legistă, Hisham Abdel Hamid, copilul a suferit o hemoragie craniană în urma loviturilor primite.

Conform unor martori, elevul a fost bătut pentru că nu îşi făcuse temele. Ministerul Educaţiei a dispus suspendarea cursurilor în Şcoala Al-Shuhada pe durata investigaţiei.

Mediafax.ro

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 9, 2015. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.