Contravenţii în valoare de 16.500 lei, aplicate ieri de polițiști pentru încălcări ale normelor rutiere

amenda1Poliţiştii din cadrul Birourilor de Ordine Publică pentru mediul Urban de pe raza judeţului Satu Mare au desfăşurat marţi o acţiune pe linia normelor de convieţuire socială, respectiv identificarea şi sancţionarea persoanelor care apelează la mila publicului conform Legii 61/1991r, în zonele intens circulate ale municipiului, în acest context au fost aplicate 38 de contravenţii  în valoare de 13.000 lei.

În cadrul acţiunilor desfăşurate marţi pe raza municipiului şi a judeţului Satu Mare  pentru reducerea riscului rutier şi pentru prevenirea evenimentelor rutiere au fost reţinute 8 permise de conducere. Permisele au fost ridicate pentru abateri ca: neacordarea priorităţii de trecere pietonilor(5), consum de alcool şi încălcarea normelor rutiere privind efectuarea manevrei de depăşire. Totodată au fost aplicate 200  de contravenţii în valoare de 16.500 lei.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 11, 2015. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.