Prefectul va sprijini implementarea la nivelul judeţului a strategiei naționale pentru tineret și sport

Joi, 12 martie 2015, în cabinetul prefectului judeţului Satu Mare a avut loc o şedinţă de lucru la iniţiativa directorului executiv a unui ONG pentru stundenţi, Mark Torok, in colaborare cu Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport reprezentată de directorul Virgil Dragoş.

SAM_6454Scopul acestei întruniri a fost discutarea unor posibilităţi pentru implementarea la nivelul judeţului Satu Mare a strategiei nationale pentru tineret si sport. Se dorește crearea unei Comisii de dezbatere pentru tineret, care îşi propune promovarea tinerilor sătmăreni și a antreprenorilor tineri din Satu Mare. Odată formată, această Comisie de dezbatere pentru tineret îşi propune implicarea în cât mai multe acţiuni care pot soluţiona din problemele actuale ale tinerilor sătmăreni.

Prefectul județului, dr. Eugeniu Avram, s-a arătat încântat de iniţiatiativă  şi a declarat că va sprijini acest demers binevenit pentru tinerii din judeţul Satu Mare, cerând în acelaşi timp o implicare a tuturor instituţiilor publice cu atribuţii in domeniu, pentru realizarea acestui demers.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 12, 2015. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.