Incident pe strada Octavian Goga. Un bărbat a fost tăiat cu cuțitul

La data de 12 martie a.c., în jurul orei 21.50, poliţiştii au fost sesizaţi de către Ioan R. despre faptul că ar fi fost agresat, în timp ce se afla pe strada Octavian Goga din municipiul Satu Mare.

cutitDin cercetările efectuate a rezultat faptul că Ioan R. împreună că altă persoană de sex masculin, aflându-se pe strada menţionată anterior, în dreptul unui imobil în care locuia Vasile G.persoană pe care reclamantul o cunoştea, i-ar cei doi ar fi lovit cu pumnii în poarta imobilului, proprietarul ar fi ieşit, iar între aceştia ar fi intervenit un conflict spontan în timpul căruia proprietarul l-ar fi aplicat tăiat cu un cuţit pe Ioan R. la nivelul omoplatului stâng.

Persoana vătămată a fost transportată la Spitalul Judeţean Satu Mare unde în urma investigaţiilor medicale efectuate s-a stabilit că se află  în afara oricărui pericol, nefiind necesară rămânerea sub supraveghere medicală.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 13, 2015. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.