17 elevi depistaţi de polițiști lipsind în mod nejustificat de la ore

Joi, 12 martie, între orele 10.00-12.00 poliţiştii de proximitate din cadrul Poliţiei Municipiului Satu Mare au organizat şi desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii absenteismului şcolar.

61490853În acest context au fost effectuate verificări la 6 unităţi de alimentaţie public situate în zona centrală a municipiului, fiind depistaţi 17 elevi care lipseau în mod nejustificat de la orele de curs.

În cadrul aceste acţiuni au fost aplicate 3 sanţiuni contravenţionale conform prevederilor Legii 61/1991r, în valoare de 1.600 lei.

Una dintre sancţiuni a fost aplicată lui Rafael P. în vârstă de 26 de ani, angajat al unui local situat în zona centrală a municipiului, care a servit băuturi alcoolice spre consum propriu, unui minor, elev în clasa a XI-a, la un liceu din municipiu. Persoana a fost sancţionată contravenţional cu amendă de 100 lei.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 13, 2015. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.