Spectacol caritabil joi la Casa de Cultură: ”Omul care a văzut moartea” de Victor Eftimiu

Fiindcă suntem o mână de oameni care traiesc şi respiră acelaşi aer zi de zi, fiindcă fiecare din noi vede în colegul său mai mult decât o persoană cu care lucrează, ci un frate, o soră, un prieten de nădejde, un umăr pe care să plângi când ai nevoie.

OMUL CARE A VAZUT MOARTEA foto Cristian Gatina (2 0)Fiindcă ne consumăm cu fiecare rol şi suntem susţinuţi de o echipă de suflet, în acest moment de grea încercare pentru colega şi draga noastră prietenă, Viorica Botar, cu care viaţa a fost nedreaptă şi pentru care diagnosticul greu a venit ca un bumerang după îndelungi suferinţe pentru cei dragi ei, noi colegii refuzăm să stăm cu mâinile în sân. Ştim că boala nu poate fi alungată uşor, dar e important să fim uniţi în lupta cu ea. De aceea, joi, de la orele 19:00, susţinem un spectacol caritabil. Aşa că haideţi să ne unim cu toţii.

OMUL CARE A VAZUT MOARTEA foto Cristian Gatina (11)Să rupem din timpul nostru şi să dăm o mână de ajutor acolo unde este nevoie, să înţelegem că trebuie să ne ajutăm unii pe alţii cum şi cu cât putem, pentru ca ne datorăm asta unul altuia. Să fim alături de Viorica Botar, atât financiar, cât şi pentru ca ea să ştie că nu este singură în lupta asta, că spectacolele la care a lucrat şi care au oferit atât de multe comunităţii nu au fost în van, şi că oamenii au învăţat ceva din ele: să fie mai buni, mai înţelegători, să privească în jur cu empatie şi consideraţie la semenii lor.

Vă oferim în schimbul dispoziţiei de a ajuta, „Omul care a văzut moartea”, farsa interbelică a lui Victor Eftimiu care ne aduce aminte, cu mijloacele comediei, cât de vulnerabili suntem în dorinţa noastră de parvenire.

OMUL CARE A VAZUT MOARTEA foto Cristian Gatina (18)Regia artistică: Andrei Mihalache

Scenografia: Alexandru Radu

Distribuţia:

FILIMON (viticultor) – Stelian Roşian

RALUCA (soţia lui) – Carmen Frăţilă

ALICE (fiica lui) – Dorina Nemeş

LEON (farmacist) –Vasile Blaga

GEORGE (fiul lui) – Sergiu Tăbăcaru

VAGABONDUL – Vlad Chico

www.teatruldenord.ro

Informații:

AGENȚIA DE BILETE
Str. Horea nr. 6
Telefon: 0261712106

e-mail: teatruldenord@gmail.com

Program:
Luni – Vineri: 10.00 – 17.00
Sâmbătă: 10.00 – 13.00
Biletele se găsesc și înainte de începerea spectacolelor, la Casa de Cultură.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 13, 2015. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.