Băsescu spune că va merge la Parchet, după ce a primit o scrisoare prin care a aflat că este suspect

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat, luni, că se va prezenta miercuri la Parchet, pentru a fi audiat în dosarul în care Gabriela Firea îl acuză de şantaj, el menţionând că a primit o scrisoare prin care a aflat că este suspect.

60493233Întrebat, după o vizită făcută luni la sediul PMP, dacă se va duce la Parchet, Băsescu a spus: „Categoric mă duc, pentru că eu respect instituţiile statului”.

Întrebat în ce calitate se duce, fostul preşedinte a spus că se duce în calitate de suspect. „Mi-au transmis o scrisoare prin care am fost informat că sunt suspect”, a precizat el.

Traian Băsescu a mai explicat că „doamna Firulescu (Gabriela Firea) a făcut o plângere la Curtea Constituţională pentru declaraţiile mele şi, din câte ştiu, Curtea Constituîională i-a explicat că preşedintele este liber să facă orice declaraţie politică în timpul mandatului şi are aceeaşi libertate ca şi parlamentarii”.

Mediafax.ro

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 17, 2015. Filed under Național. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.