Doi bătrâni s-au bătut la Baba Novac. Victima a fost transportată la spital

La data de 16 martie 2015, ora 19.42, poliţiştii de ordine publică din Ardud au fost sesizaţi despre faptul că pe raza localităţii Baba Novac o persoană ar fi fost agresată. Din verificările efectuate la faţa locului s-a stabilit faptul că pe fondul unor neînţelegeri, un bărbat în vârstă de 76 ani i-ar fi aplicat unui octogenar mai multe lovituri cu un obiect contondent, la nivelul corpului şi a capului.

ambulantaVictima a fost transportată la Spitalul Judeţean Satu Mare în vederea acordării îngrijirilor medicale, unde în urma investigaţiilor medicale efectuate a fost diagnosticat cu plagă contuză parietală şi plagă pavilion ureche stângă, fără leziuni osoase.

Şi poliţiştii din Carei au intervenit în data de 17 martie a.c., ora 02.15, la un caz de lovire. În urma cercetărilor efectuate s-a constatat că în incinta unui local situat pe raza localităţii Carei, între 2 tineri a intervenit o stare conflictuală în timpul căreia David V., de 21 de ani, i-ar fi aplicat mai multe lovituri cu pumnul numitului Cristian C., în vârstă de 27 ani. Incidentul s-ar fi produs pe fondul consumului de alcool şi a unor neînţelegeri mai vechi.

În ambele situaţii au fost întocmite dosare penale şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii lovire sau alte violenţe.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 17, 2015. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.