Bilanț strălucitor pe 2014 al secției de Judo a CSM Satu Mare

În data de 17 martie, de la ora 11.00, în cadrul unei conferințe de presă susținute în sala mică de ședințe a Consiliului Local Satu Mare, conducerea CSM Satu Mare a prezentat bilanțul secției de Judo pe anul 2014. Au participat primarul municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica, directorul CSM Satu Mare, Valer Neagu, alte cadre din conducerea CSM și consilieri.

IMG_0003Din informarea prezentată a reieșit că în anul trecut 41 de sportivi ai secției de Judo au fost medaliați după cum urmează: la competițiile naționale au obținut 9 medalii de aur, 6 de argint și 7 de bronz. În urma participării la competițiile internaționale au obținut 10 medalii de aur, una de argint și 8 de bronz. La finalul anului 2014, însumând rezultatele obținute, secția de Judo a CSM Satu Mare a ocupat locul 3 în divizia A națională.

Pentru anul 2015 conducerea secției de Judo își propune să obțină un loc fruntaș în divizia A națională, un loc fruntaș în Cupa României, cu cel puțin 5 medalii; la campionatul național de tineret 2 locuri fruntașe, la campionatul național de seniori 5 medalii, la Cupa Europei 3 medalii iar la turneele internaționale 10 medalii. De asemenea este de așteptat ca cel puțin 2 sportivi să se claseze pe loc de calificare la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro din 2016.

Au fost rostite cu mândrie numele unor sportivi medaliați, printre care: Cristian Șereș – ctg. 60 kg, Remus Lazea – ctg. 66 kg (selecționat pentru Jocurile Olimpice de la Rio de Janeriro 2016), Nicolae Eduard – ctg. 73 kg (selecționat la lotul național de Tineret), Halász Marian – ctg. 81 kg (cu numeroase medalii de aur la Cupa României, Campionatul internațional de la Graz, Split, Baia Mare etc), Cristian Bodârlău – ctg. 90 kg (selecționat pentru Jocurile Olimpice din 2016, are medalii de aur la Cupa României, la Graz, Baia Mare, Belgrad etc).

În încheiere primarul dr. Dorel Coica a spus: ”Ne mândrim cu acești sportivi sătmăreni. Susținem echipa. Cerem sătmărenilor să cedeze 2% din impozit pentru finanțarea echipei CSM. Este prima secție sportivă sătmăreană cu astfel de rezultate meritorii”.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 17 martie 2015. Filed under Sport  . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.