Elevi, profesori și voluntari au curățat marginea lacului din Călinești Oaș

După cum ne informează viceprimarul comunei Călinești Oaș, Dinu Birtoc, Școala Gimnazială din comună a dovedit încă o dată că iubește natura, fapt pentru care elevii s-au implicat în colectarea mizeriei de pe marginea lacului din Călinești Oaș.

foto calinestiAu participat profesorii Rodica Botoiu, prof. de chimie, cu un colectiv de 15 copii, Iacob Bura, prof. de tehnologie, cu un efectiv de 18 copii, Ana Malea, prof. de biologie cu un efectiv de 18 copii, Mihaela Gavriș, prof. de matematică, cu un efectiv de 13 copii, Florentina Koos Petruș, prof. de română cu un efectiv de 28 de copii, Alexandra Mărcuț, prof. de geografie, Lavinia Sofonea, prof. de engleză.

Au mai participat angajați din cadrul primăriei precum și beneficiarii venitului minim garantat (conform Legii 416/2001). Au mai fost prezenți la această activitate din partea S.G.A. Satu Mare șef de sistem Țuțuraș Gheorghe, șef formație Baraj Călinești Oliver Condor, șef formație Turț Tarna Mare Florinel Bănățeanu, șef formație Turulung Szabo Arpad, colectivul formației Negrești Oaș.

Au fost colectați aproximativ 80 de metri cubi de peturi și gunoi. Viceprimarul comunei Călinești Oaș, Dinu Birtoc, aduce și pe aceată cale mulțumiri tuturor celor care s-au implicat în această acțiune de interes local, în special elevilor și profesorilor de la Școala Gimnazială Călinești Oaș. Totodată face un apel la întreaga populație a Țării Oașului să se alăture acestor voluntari pentru a menține un mediu curat și sănătos.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 17, 2015. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.