Teatrul de Păpuși Brighella al Trupei Harag György organizează o serie de spectacole de păpuși pentru cei mici

Cu ocazia zilei mondiale a teatrului de păpuși, pe data de 21 martie, are loc un maraton de spectacole organizat de Teatrul de Păpuși Brighella al Trupei Harag György. Pe parcursul zilei sunt programate trei spectacole cu intrare pe bilete, printre care se numără și premiera celui mai nou spectacol al păpușarilor sătmăreni.

Barany 3Spectacolul destinat copiilor cu vârsta între unu și patru ani, va avea premiera începând cu ora 10.00 în sala Studio Ács Alajos a Teatrului de Nord Satu Mare. Spectacolul intitulat Ciróka este materializarea dorinței păpușarilor de a oferi spectacole chiar și celor mai mici spectatori.

Spectacolul este bazat pe poezii și jocuri combinate cu sunete, mișcare și ritmuri. Este jocul a doi prieteni buni, un joc ce durează pe perioada cuprinsă între două somnuri. Durata spectacolului este de 20 de minute, după care, pe o perioadă de 10 minute, micii spectatori pot descoperi, ei înșiși, lumea minunată a teatrului. Distribuția: Nagy Anikó, Nagy Tamás, Bandura Tibor. Decorul și regia: Bandura Emese, realizarea decorului: Baráth Csaba Attila.

cseresznye2Tot în cadrul programului vor fi jucate spectacolele Mielul Baltazar (ora 11.30), în regia lui Sramó Gábor, directorul Teatrului de Păpuși Bóbita din Pécs și Floare de cireș (ora 17.00), în regia lui Rumi László, laureat al premiului Blattner Géza.

Bilete pentru spectacole se pot achiziționa ca agenția teatrală de pe strada Horea de luni până vineri între orele 10.00 și 17.00 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului la Casa de Cultură a Sindicatelor Satu Mare. Prețul unui bilet este de 10 lei.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 18, 2015. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.