Volei: Junioarele de la CSM Satu Mare au învins lejer LPS Suceava

CSM Satu Mare a început cu dreptul Turneul semifinal de volei din cadrul Campionatului Național dedicat junioarelor. Competiția este găzduită în perioada 18-22 martie de Sala „Ecaterina Both” din Satu Mare.

Volei3Echipa antrenată de Adrian Pricop a învins lejer LPS Suceava, scor 3-0, în meciul jucat miercuri, 18 martie, cu începere de la ora 17.00. Scorul pe seturi se prezintă astfel: 25-4, 25-10 și 25-5, în favoarea junioarelor de la CSM Satu Mare.

Potrivit programului stabilit de organizatori, CSM Satu Mare va juca joi, 19 martie, de la ora 17.00, cu LPS Viitorul Pitești, sâmbătă (21 martie) de la aceeași oră cu CSS Bega Timișoara, iar duminică (22 martie), de la ora 12.00, cu CSS Blaj.

Volei1La turneul de la Satu Mare participă cinci echipe: LPS Viitorul Pitești, LPS Suceava, CSS Bega Timișoara, CSS Blaj și junioarele de la CSM Satu Mare.

Primele două clasate vor participa la faza finală, care se va desfășura pe teren neutru.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 18, 2015. Filed under Sport  . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.