Incendiu izbucnit ieri seara la o casă de locuit din Turulung

În ziua de 18 martie, la ora 21.34, I.S.U. ”Someș” Satu Mare a fost anunţat despre izbucnirea unui incendiu la o casă de locuit, din localitatea Turulung.

masina-pompieriLa faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenţie Turţ, care au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj S.M.U.R.D., acţionând pentru lichidarea incendiului în colaborare cu S.V.S.U. Turulung.

În momentul sosirii echipajelor, flăcările se manifestau violent la camera de zi şi acoperişul locuinţei, existând pericolul extinderii acestora la întreaga locuinţă. Pompierii au localizat şi lichidat incendiul cu operativitate, împiedicând propagarea acestuia şi reuşind, astfel, să salveze bunuri de o valoare considerabilă.

Cercetările efectuate la faţa locului au indicat faptul că evenimentul a fost, cel mai probabil, provocat de jar sau scântei, căzute din soba cu acumulare de căldură, peste lemnul pentru foc, depozitat în imediata apropiere a sursei de încălzire.

Ca urmare a producerii evenimentului au ars şi s-au deteriorat: mobilierul din camera de zi, construcţia din lemn a acoperişului, aparatura electronică, pereţii, tavanul şi instalaţia electrică a locuinţei. Din fericire, nu au existat persoane rănite.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 19, 2015. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.