Incident la Ardud. Un bărbat a murit după ce a fost lovit în cap de o creangă

La data de 18 martie 2015, în jurul orei 09.20, poliţiştii din Ardud au fost sesizaţi despre faptul că în pădurea Cerhat, care aparţine Ocolului Silvic Ardud, a avut loc un incident.

copacLa faţa locului s-au deplasat poliţiştii şi inspectori din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă, iar în urma efectuării cercetării la faţa locului s-a stabilit că Leontin T., în vârstă de 45 de ani, angajat al unei societăţi comerciale, în timp ce efectua lucrări de tăiere a unui arbore de esenţă cer, cu un ferestrău mecanic, în timp căderii arborelui a fost lovit în zona capului de o creangă a acestuia, rezultând decesul persoanei.

Bărbatul se afla în timpul programului de lucru, iar la momentul producerii incidentului nu purta echipament de protecţie corespunzător. Cercetările continuă în cauză sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 19, 2015. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.