Societatea Carpatină Ardeleană – Satu Mare organizează o defilare ciclistă Critical Mass

În data de 28 martie, în cadrul inițiativei Earth Hour, Societatea Carpatină Ardeleană – Satu Mare în parteneriat cu Clubul Sportiv Pro Racers și cu Asociația Act4U organizează un eveniment ciclist de tip Critical Mass.

CriticalMassSMPrimul Critical Mass a fost organizat în 1992 în San Francisco și a avut ca obiectiv atragerea atenției  asupra cât de neprietenos este orașul și circulația față de cicliști.  Scopul principal al acestei defilări este asemănător, atragerea atenției asupra cicliștilor și asupra situiației circulației cicliste, ca o metodă alternativă de circulație.

Defilarea ciclistă va începe la ora 14.00, locul de adunare este în P-ța Libertății, în parcarea din fața Catedralei Romano-Catolice. Informații suplimentare în legătura cu defilarea ciclistă se pot afla de la Bartha Botond, la numărul de telefon: 0743 419 443.

Traseul planificat al defilării este următorul: P-ța Libertății, str. Ștefan cel Mare, str. Ady Endre, str. Rodnei, str. Fabricii, str. Avram Iancu, B-dul Traian, B-dul IC Brătianu și P-ța Libertății.

Defilarea poate servi ca un program perfect de timp liber pentru toate vârstele. Pentru siguranța participanților, defilarea va fi asigurată de poliție.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 20, 2015. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.