Autorii a trei furturi au fost identificaţi de polițiști

Joi, poliţiştii au identificat o persoană bănuită de comiterea unei infracţiuni de furt. În urma activităţilor specifice desfăşurate oamenii legii au reuşit identificarea numitei Rozalia L., care în data de 10 martie  ar fi pătruns într-o cabană situată pe strada Grădina Viilor, din localitatea Carei, de unde au fost sustrase diferite bunuri.

furt calificatIeri, poliţiştii de investigaţii criminale sătmăreni  au fost sesizaţi despre faptul că dintr-un autoturism a fost sustrasă o borsetă. Oamenii legii au efectuat cercetarea la faţa locului, iar la scurt timp au identificat persoana bănuită de comiterea faptei. Norbert K., în vârstă de 23 de ani, profitând de faptul că autoturismul, care era parcat pe strada Retezatului din municipiul Satu Mare,  era neasigurat ar fi sustras o borsetă care conţinea documente, carduri, o cheie a unui alt autoturism, creând un prejudiciu de aproxmativ 1.000 lei.

La data de 17 martie a.c., poliţiştii din Supur au fost sesizaţi despre comiterea unei infracţiuni de furt. Emilia R. a sesizat faptul că din bordul autoturismului, i-ar fi fost sustras un card şi un bileţel cu pin-ul cardului, iar apoi de pe card ar fi fost ridicată suma de 170 lei. Poliţiştii au desfăşurat activităţi de depistare şi identificare a persoanei care ar fi comis această faptă, munca lor a dat roade ieri, când a fost depistat Fery M., în vârstă de 34 de ani, care ar fi comis fapta reclamată.

În toate cele 3 cazuri au fost întocmite dosare penale şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 20, 2015. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.