Două femei au fost victime ale infracțiunilor de lovire

Sâmbătă, în jurul orei 11.15, Poliţiştii din cadrul Secţiei Negreşti Oaş au fost sesizaţi despre faptul că pe raza localităţii Bixad o persoană ar fi fost agresată.

bataie-femeieDin cercetările efectuate la faţa locului a rezultat faptul că  între 2 femei în vârstă de 46 şi respectiv 54 de ani a intervenit un conflict spontan în timpul căruia, cea mai tânără ar fi lovit-o pe cea mai în vârstă cu un obiect contondent (par) la nivelul corpului.

Victima a fost transportată la Spitalul Negreşti Oaş în vederea acordării îngrijirilor medicale necesare, dar nu a fost necesară rămânerea sub supraveghere medicală. Incidentul s-ar fi produs pe fondul unor neînţelegeri privind delimitarea unui teren.

La data de 22 martie a.c., orele 00.10, poliţiştii Secţiei Satu Mare au fost sesizaţi despre faptul că o persoană ar fi fost agresată pe raza localităţii Apa.

La faţa locului oamenii legii au constatat că pe fondul consumului de alcool între Attila S. şi Monica L. s-au iscat neînţelegeri, care au degenerat, iar bărbatul i-ar fi aplicat femeii lovituri  la nivelul feţei.

În ambele cazuri se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 22, 2015. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.