APM Satu Mare continuă campania de colectare selectivă a uleiurilor uzate

Cu ocazia ”Zilei Mondiale a Apei”, APM Satu Mare în parteneriat cu primăriile orașelor continuă Campania de conştientizare a populaţiei privind necesitatea colectării selective a uleiurilor alimentare uzate, prin extinderea acesteia la nivelul tuturor orașelor cu caracter permanent. 

ulei uzatAstfel în baza unui calendar stabilit în acord cu primăriile orașelor și a agentului economic autorizat pentru colectarea a acestor uleiuri SC Alpin Recycling SRL, vor fi amenajate puncte permanente de colectare a uleiului alimentar uzat cu recipient adecvat pentru colectare de către firma autorizată parteneră în această campanie.

În acest sens vineri 27.03.2015 la ora 10.00, în piața agroalimentară din orașul Ardud se va inaugura punctul de colectare din această localitate.

Începând cu această dată cetățenii vor putea să predea cu titlu gratuit uleiurile alimentare uzate.

La această acțiune vor participa din partea APM Satu Mare  D-na Mirişan Ramona şi  D-na Farkas Ramona specialişti în domeniul gestiunii deşeurilor, D-na Mărculescu Elena reprezentanta firmei colectoare SC Alpin Recycling SRL, conducerea Primăriei Ardud și cei cinci elevi voluntari de la Liceul tehnologic Ardud implicați în această campanie, care alături de organizatori vor distribui fluturaşi  şi vor purta un dialog direct cu cetățenii pentru a-i ajuta să conștientizeze importanța gestului lor și a le crea un reflex în a colecta uleiul alimentar uzat așa cum se întâmplă în cazul celorlalte categorii de deşeuri reciclabile.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 26, 2015. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.