Campania antidrog “Alege conștient!”, la Colegiul Tehnic ”Unio-Traian Vuia”

În perioada 12-27 martie 2015 s-a desfăşurat în cadrul Colegiului Tehnic ”Unio-Traian Vuia” din Satu Mare Campania antidrog “Alege conştient”. Scopul campaniei a fost conştientizarea şi implicarea elevilor în prevenirea consumului de droguri, a reducerii factorilor de risc şi a promovării unui stil de viaţă sănătos.

1Cu acest prilej au fost derulate în şcoală o serie de activităţi tematice dintre care: ore de Consiliere şi orientare la toate clasele cu tema ”Decizia îmi aparţine”, vizionări de filme tematice, dezbateri.

Sub coordonarea prof. consilier Adriana Marchiș şi a conducerii unităţii, prof. dr. Vlaicu Popescu şi prof. ing. Gabriela Urs s-a desfășurat concursul de afişe şi mesaje antidrog în cadrul căruia s-au remarcat elevii: Marius Sava din clasa a X-a A, Ioana Stan din clasa a XI-a A, Emanuel Monița din clasa a X-a B, Ovidiu Corjuc din clasa a XI-a B, Flaviu Curac din clasa a X-a B, Patrick Dindelegan din clasa a X-a B, Nicu Caraba din clasa a X-a B și Iulian Șofran din clasa a X-a B.

2În cadrul concursului elevii au dat dovadă de creativitate, imaginaţie, inventivitate, simţ artistic iar prin mesajele lor au transmis un ferm apel la o viaţă sănătoasă, liberă, fără droguri.

Considerăm că această companie a fost o reuşită, a transmis informaţii asupra riscurilor pe care le implică co nsumul de droguri dar a şi mobilizat tinerii să se implice în lupta cu drogurile.

Prof. consilier Adriana Marchiș

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 27, 2015. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.