A.J.O.F.M. Satu Mare organizează în data de 24 aprilie Bursa generală a locurilor de muncă

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare comunică faptul că în data de 24 aprilie 2015 va avea loc Bursa generală a locurilor de muncă.

DSC_00282Evenimentul se înscrie în acțiunile organizate de către Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă, ca și măsură activă de combatere a șomajului care vine în sprijinul celor două componente ale pieței muncii: agenții economici, respectiv persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă.

Această măsură activă va permite agenților economici să-și selecteze forța de muncă calificată sau necalificată de care au nevoie în procesele de producție.

Agenții economici care au locuri de muncă vacante sunt rugați să le comunice Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare, strada Ion Ghica, nr. 36, telefon: 0261/770 237.

Acțiunea se va desfășura la Casa de Cultură a Sindicatelor din Satu Mare, în data de 24 aprilie 2015. Primirea agenților economici va avea loc de la ora 8.00, iar deschiderea oficială și primirea invitaților va avea loc de la ora 9.00.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 27, 2015. Filed under Social. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.