Suspecții furtului de cazane și componente din cupru de la instalația de fabricat rachiu natural din clădirea unei pălincii, identificați

La data de 27.03.2015 au fost identificați suspecții furtului de cazane și componente din cupru de la instalația de fabricat rachiu natural din clădirea pălinciei situate pe raza localității Necopoi, comuna Homoroade.

cazaAceștia sunt patru tineri  cu vârsta între  21 și 25 ani, respectiv Robert P., de 21 ani, Arpad P., de 23 ani Norbert V., de 24 ani și Zoltan R., de 25 ani, care în perioada 23-26.03.2015 au sustras doua cazane și alte părți componente din cupru de la instalația de fabricat rachiu natural din clădirea pălinciei situate pe raza localității Necopoi.

Cu ocazia verificărilor efectuate de către lucrătorii Postului de Poliție Homoroade împreună cu lucrătorii Postului de Poliție Viile Satu Mare s-a reușit recuperarea întregului materialul din care au fost confecționate cazanele din cupru, întrucât acestea au fost tăiate în mai multe bucăți.  Cercetările continuă cu autorii în stare de libertate în vederea stabilirea întregii activități infracționale a acestora.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 29, 2015. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.