Pompierii sătmăreni au salvat un bărbat căzut în apele Someșului

În cursul zilei de luni, 30 martie, în jurul orei 12.39, I.S.U. ”Someș” Satu Mare a fost anunţat despre o persoană căzută în apele râului Someş.

smurdLa faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Satu Mare cu o echipă de intervenţie la acţiuni de salvare de la înec sau degajări de persoane înecate şi un echipaj de prim ajutor tip S.M.U.R.D.

Personalul sosit la faţa locului a constatat că în apa rece a râului se afla o persoană în stare de hipotermie şi inconştienţă, aceasta fiind extrasă de urgenţă din apă de către pompieri.

În sprijin au sosit un echipaj de terapie intensivă S.M.U.R.D. şi o ambulanţă din cadrul serviciului de ambulanţă judeţean (S.A.J. Satu Mare).

Salvatorii au trecut imediat la efectuarea manevrelor de resuscitare a pacientului, concomitent cu încălzirea corpului acestuia, iar, ulterior după apariţia primelor semne vitale acesta a fost transportat de urgenţă la Unitatea de Primiri Urgenţe Satu Mare.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 30, 2015. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.