Vasile Fușle jr. a cucerit medalia de argint la „Hungarian Open Masters Judo Championships”

Capitala Ungariei, Budapesta, a găzduit sâmbătă, 28 martie, cea de-a XVII-a ediție a „Hungarian Open Masters Judo Championships”, un prestigios eveniment sportiv la care au participat 250 de judoka la masculin și feminin din 12 țări.

Judo3Vasile Fușle jr. de la CSM Satu Mare, sportiv care a reprezentat România la această competiție, a cucerit medalia de argint la categoria de 81 de kg. Sportivul nostru a fost îndrumat de Vasile Fușle senior și de Marian Halas.

La turneul din Ungaria, delegația României a reușit să câștige un total de 11 medalii (una de aur, șapte de argint și trei de bronz).

Judo1Următoarea competiție va avea loc în Slovacia pe data de 18 aprilie, unde Vasile Fușle jr. va participa împreună cu Pelcz Atilla de la CS Unio Satu Mare.

„Suntem în pregătire maximă pentru Campionatele Europene unde țara gazdă va fi tot Ungaria. Competiția va avea loc în perioada 25-31 mai”, a declarat Vasile Fușle jr.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 30, 2015. Filed under Sport  . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.