A refuzat să părăsească un local din Tășnad și a rănit un agent de pază

La data de 29 martie a.c., ora 05.20 patrula formată din poliţist şi jandarm care acţiona pe raza localităţii Tăşnad a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112, despre faptul că în incinta unui local a izbucnit un scandal.

barDin cercetările efectuate a rezultat faptul că mai multe persoane au refuzat să părăsească localul la cererea agenţilor de pază întrucât era ora închiderii, iar una dintre persoane, respectiv Ionuţ M., pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a iscat un scandal tulburând ordinea şi liniştea publică, iar în momentul intervenţiei agenţilor de pază, acesta l-ar fi lovit pe un agent de pază şi ar fi spart o sticlă cu care ar fi aruncat spre agentul de pază, lovindu-l pe acesta în zona gâtului.

Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Satu Mare în vederea acordării îngrijirilor medicale necesare,  în urma cărora s-a stabilit că nu i-a fost pusă viaţa în pericol. În acest caz se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 30, 2015. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.