În 23 mai va avea loc cea de-a X-a ediție a concursului ciclist ”Tour de Tur”

Societatea Carpatină Ardeleană – Satu Mare și Asociația Sportivă ProRacers vor organiza în data de 23 mai cel mai vechi concurs ciclist al județului Satu Mare. Concursul de mare popularitate, Tour de Tur, a ajuns la a X-a ediție. 

tour de turConcursul ciclist Tour de Tur este organizat din 2005 și are scopul promovării mișcării în aer liber, precum și a valorilor naturale ale Ariilor Protejate „Râul Tur”.

Centrul evenimentului, la fel ca în anii precedenți, va fi în zona lacului Mujdeni. Traseul concursului va străbate Ariile Protejate „Râul Tur”, popularizând astfel valorile acestuia.

Pentru cei care nu vor să concureze, organizatorii pregătesc o excursie ciclistă, prin care participanții vor avea oportunitatea de a cunoaște frumusețile ariilor protejate.

Concurenții au la dispoziție încă aproape două luni pentru a se pregăti tehnic, fizic și sufletește pentru concurs. Organizatorii doresc o pregătire cât mai plăcută și așteaptă pe concurenți și pe suporteri în data de 23 mai în zona lacului Mujdeni.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 1, 2015. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.