Rezultatele Concursului ”Alege! este dreptul tău” – etapa județeană 2015

Joi, 2 aprilie 2015, la Colegiul Tehnic de Transporturi și Telecomunicații ”Ion I. C. Brătianu” Satu Mare,s-a desfășurat concursul pe teme de protecția consumatorilor ”Alege! este dreptul tău” – etapa județeană.

colegiul tehnic ion i c bratianuElevii claselor I-VI au participat la concurs cu desene, în timp ce pentru clasele VII-VIII proba de concurs a constat în realizarea de etichete pentru produse alimentare. Elevii de nivel liceal au răspuns la un test din domeniul protecției consumatorilor și au realizat un eseu cu tema ”Să învățăm să mâncăm sănătos”.

La etapa națională vor participa lucrările elevilor:

Aciu Alina – Școala Gimnazială nr.1 Carei

Szauftman Karina – Școala Gimnazială ”Constantin Brâncoveanu” Satu Mare

Finta Alexandra – Școala Gimnazială ” Aurel Haiduc” Trip

S-au calificat pentru a face parte din echipa care va reprezenta regiunea de Nord-Vest la etapa națională, programată pentru perioada 22-27 iunie la Năvodari, Țiplea Florica și Șofran Ioana de la Liceul Tehnologic ”Ioniță G. Andron” Negrești Oaș.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 5, 2015. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.