Protest al nevăzătorilor la Guvern

Miting de protest al Asociaţiei Nevăzătorilor din România, în faţa Guvernului. Peste 300 de persoane cer printre altele, creşterea indemnizaţiei lunare de handicap şi acordarea de bilete speciale de călătorie.

protest_orbi_300x187_24900600Primaria Generală a Capitalei a aprobat un miting de protest organizat de Asociatia Nevazatorilor din Romania. Aceasta actiune a fost programata sa se desfasoare in data de 5 martie 2013, intre orele 10.00-14.00, in fata Guvernului.

Reprezentantii organizatiilor negruvernamentale prezente la miting au solicitat o intalnire cu premierul Victor Ponta.

Aceştia cer indexarea indemnizatiei lunare de handicap ramasa neactualizata, din anul 2008, fata de cresterea costului vietii, depistarea și eliminarea din sistemul de asigurări sociale speciale a marelui număr de false persoane incadrate in grad de handicap.


Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/protest-al-nevazatorilor-la-guvern_1126722.html#ixzz2Meth9eYT
 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 5, 2013. Filed under Locale, Național. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.