Trei persoane au fost zilele trecute victime ale infracțiunilor de lovire

Luni, la orele 15.23, poliţiştii din Certeze au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112 despre faptul că o persoană ar fi fost agresată. Din cercetările efectuate a rezultat faptul că între două persoane de sex masculin a intervenit un conflict spontan, în timpul căruia Ioan S. i-ar fi aplicat lui Teodor Z. mai multe lovituri la nivelul feţei.

lovireVictima a fost transportată la unitatea medicală din Negreşti Oaş în vederea acordării îngrijirilor medicale, însă nu a fost necesară rămânerea sub supraveghere medicală. Incidentul s-ar fi produs pe fondul unor neînţelegeri legate de o remorcă.

La Carei poliţiştii de ordine publică au fost sesizaţi despre faptul că la Spitalul Municipal a avut loc un incident. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că pe fondul unor neînţelegeri personale Melinda B. ar fi agresat-o pe Magdalena B., în timp ce aceasta se afla în unitatea medicală.

Ieri, la orele 21.20, poliţiştii Secţiei Petreşti au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112 despre faptul că un tânăr ar fi fost agresat. Oamenii legii au efectuat cercetări în urma cărora au stabilit că Tamas D. în timp ce se deplasa pe raza localităţii Ciumeşti a fost lovit cu un obiect dur la nivelul pieptului de către Janos M. Incidentul s-ar fi produs pe fondul unei stări conflictuale spontane şi a consumului de alcool.

În situaţiile menţionate anterior au fost întocmite dosare penale şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, persoanele fiind cercetate în stare de libertate.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 8, 2015. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.