Accident rutier cu persoană încarcerată pe E81 între Supuru de Sus şi Supuru de Jos

În cursul zilei de ieri, în jurul orei 16.45, I.S.U. ”Someș|” Satu Mare a fost anunţat despre producerea unui accident rutier între localităţile Supuru de Sus şi Supuru de Jos. În accident au fost implicate două autoturisme, într-unul din ele, aflându-se o persoană încarcerată.

smurdLa faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Pompieri Tăşnad cu o autospecială cu modul de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o ambulanţă tip S.M.U.R.D. şi o ambulanţă din cadrul serviciului de ambulanţă judeţean (S.A.J. Tăşnad).

Personalul sosit la faţa locului, după efectuarea recunoaşterii, a constatat că în urma coliziunii a două autototurisme, au rezultat rănirea a trei persoane, dintre care una încarcerată între fiarele contorsionate ale maşinii.

Pompierii, paramedicii şi personalul medical au intervenit prin executarea manevrelor de descarcerare şi acordarea primului ajutor medical victimelor, urmând a fi transportate de urgenţă la Unitatea de Primiri Urgenţe Satu Mare.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 8, 2015. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.