Târg de Paște pentru ajutorarea copiilor cu cancer, la Școala Gimnazială ”Ion Creangă”

Joi, 9 aprilie, în cadrul Săptămânii ”Școala Altfel”, cu contribuția elevilor și a părinților de la Școala Gimnazială ”Ion Creangă” din Satu Mare în colaborare cu Fundația Hans Lindner a fost organizată o expoziție cu produse și suveniruri specifice sărbătorilor pascale. La deschiderea Târgului de Paște a participat conducerea Școlii Gimnaziale ”Ion Creangă”, director Volcovinschi Tamara, director adjunct Nagy Tunde și directorul Fundației Hans Lindner, Koczinger Tiberiu. Întreaga activitate a fost coordonată de profesorii Govor Nicoleta, Feher Doina și Pop Margareta.

DSC_0188Evenimentul este dedicat ajutorării celor 25 de copii bolnavi de cancer din județ. Au fost expuse spre vânzare prăjituri, coșulețe cu ouă vopsite, felicitări de Paște, suporturi de lumânări și alte articole.

Din cele 28 de clase ale școlii au participat la acțiune 18 clase. Clasa a VIII-a B a prezentat ouă roșii, brioșe și pictură pe față, coordonați de profesoara Tașcău Arleta. Au participat clasele pregătitoare A, B și C îndrumate de învățătoarele Pop Emilia, Felleg Zsuzsanna și Czeperczauer Katalin. Clasa a IV-a B a oferit felicitări, coșulețe și suporturi de lumânări, coordonate de profesoarele Pop Mirela și Pop Margareta. Au mai fost prezente clasele a II-a A și a III-B împreună de învățătoarele Lazar Maria și Chereji Mia, clasa a II-a A condusă de învățătoarea Mărcuș Iuliana și clasa I A și I B, învățătoare Mirișan Ileana și Goloman Minodora.

La această acțiune caritabilă au mai participat un număr mare de părinți, printre aceștia pe Erdodi Melinda, Hudak Erika și Miklos Ramona. Nu în ultimul rând și-au adus contribuția la această manifestare clasele III C, învățătoare Blellușca Eva, clasa a VI-a C, diriginte profesor Szabo Tamas și clasa a VII-a A, diriginte Paul Daniela.

DSC_0182

DSC_0192

DSC_0195

DSC_0198

DSC_0180

DSC_0186

DSC_0202

DSC_0190

DSC_0212

DSC_0178

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 9, 2015. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.