Polițiștii au legitimat ieri 186 de persoane și au aplicat amenzi în valoare de 2.000 lei

Poliţia Municipiului Satu Mare a organizat şi efectuat joi, între orele 06.00-09.00 o acţiune preventiv-reactivă, cu poliţişti din cadrul Biroului de Ordine Publică pentru Mediul Urban, Biroului de Investigaţii Criminale şi din cadrul Serviciului Criminalistic, în zonele de interes operativ din municipiul Satu Mare.

politia_rutiera_62515100Scopul acţiunii fiind asigurarea unui climat de siguranţă civică şi diminuarea fenomenului infracţional, a prevenirii pe linia legalităţii domiciliare, a depistării persoanelor care apelează în mod repetat la mila publicului, a persoanelor fără adăpost , a prevenirii şi combaterii furturilor din locuinţe şi din autovehicule şi a celor comise cu violenţă.

În cadrul acţiunii au fost legitimate 186 de persoane, au fost introduse în bazele de date 44 de persoane, şi au fost efectuate  verificări în 88 de cazuri. De aemenea au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 2000 lei conform Legii 61/1991 r pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

În cadrul acţiunilor desfăşurate joi pe raza municipiului şi a  judeţului Satu Mare  pentru reducerea riscului rutier  şi pentru prevenirea evenimentelor rutiere au fost reţinute 8 permise de conducere pentru nerespectarea regulilor privind prioritatea de trecere a pietonilor, prioritatea de trecere a vehiculelor şi pentru efectuarea unei depăşiri neregulamentare. Totodată au fost aplicate 105 contravenţii în valoare de 12000 lei.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 10, 2015. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.