Pompierii au intervenit la un incendiu la o casă de locuit din Santău

În dimineaţa zilei de joi, 16 aprilie, la ora 08.50, I.S.U. ”Someș” Satu Mare a fost anunţat despre izbucnirea unui incendiu la acoperişul unei case de locuit din localitatea Santău. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Pompieri Tăşnad care au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă acţionând pentru limitarea şi lichidarea incendiului, în colaborare cu SVSU Santău.

incedniu casaAjunşi la faţa locului, pompierii au  constatat că ardea acoperişul casei şi două magazii – anexe gospodăreşti, situate în imediata apropiere a locuinţei, astfel existând pericolul propagării focului la întreaga casă de locuit. Au ars: acoperişul locuinţei, în proporţie aproximativă de 80%, tavanul din material lemnos, aparatura electronică şi mobilierul din interiorul casei, dar şi bunurile din magaziile de cereale şi alimente.

Cauza probabilă a incendiului a fost stabilită ca fiind un bec sau echipament de iluminat electric improvizat, care în urma unui scurtcircuit electric a aprins materialele de hârtie şi carton aflate lângâ bec. Din fericire, nu au existat persoane rănite.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 16 aprilie 2015. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.