Polițiștii au confiscat de la o femeie din Blaja 12 kilograme de tutun

În data de 16 aprilie a.c., poliţiştii din cadrul Compartimentului Investigații Criminale a Poliției Orașului Tășnad, au identificat-o pe I. Erzsebet, de 56 ani, din Blaja, în timp ce transporta în bagaje trei colete care conțineau cantitatea de 5 kilograme tutun pentru fumat mărunțit, pregătit pentru comercializare și expediere prin poștă.

tutun2Tutunul a fost ridicat în vederea confiscării, precum şi cantitatea de 7.150 kilograme tutun de fumat nemărunțit și șase mașini manuale de mărunțit tutun predate de persoana în cauză și ridicate de la locuința acesteia.

Susnumitei i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deținerea de către o persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita a peste 1 kg tutun de fumat.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 17, 2015. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.