Echipa I.S.U. ”Someș” Satu Mare a obținut rezultate remarcabile la concursul profesional ”Scări”

În data de 17 aprilie 2015, la invitaţia pompierilor din judeţul Szabolcs-Szatmár-Bereg, o delegație a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ”Someş” al judeţului Satu Mare, formată din Plt. Maj. Moș Olimpiu, Plt. Maj. Demian Marian, Sg. Maj. Hajdu Cristopher și Personal Civil Vani Vasile au participat la concursul profesional ”Scări” Ediţia a XIII-a 2015, desfășurată la Nyiregyháza-Ungaria.

concurs scara 067La acest concurs au participat peste 20 de echipaje de pompieri din întregul judeţ al ţării vecine. Concurentii trebuiau să parcurgă în cel mai scurt timp cele 10 etaje ale liceului, echipaţi cu echipamentul de intervenţie, bocanci de intervenţie, aparatul de respirat cu aer comprimat în funcţiune, cască, brâu şi mănuşi.

concurs scara 037În urma desfăşurării concursului pe echipe, echipajul pompierilor sătmăreni format din Plt. Maj. Moș Olimpiu şi Plt. Maj. Demian Marian, a reuşit o performanţă remarcabilă urcând cele 175 trepte în doar 43 de secunde, clasându-se pe locul I.

La proba individuala, Plt. maj. Demian Marian a reusit un timp de 37 de secunde, clasandu-se pe locul I. Participarea pompierilor sătmăreni la această competiție internațională a devenit deja o tradiție, de fiecare dată echipajul nostru reușind clasarea pe podium.

În semn de multumire și apreciere pentru rezultatele obtinute comanda inspectoratului i-a recompensat cu Citarea pe Ordinul de Zi al unității.

concurs scara 031

concurs scara 097

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 19, 2015. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.