Medalie de aur pentru Vasile Fuşle jr. la Masters Judo Championship din Slovacia

Judoka de la CSM Satu Mare, Vasile Fuşle jr., a cucerit medalia de aur în cadrul Masters Judo Championship, competiţie ce s-a desfăşurat sâmbătă, 18 aprilie, în Slovacia. La startul turneului s-au aliniat peste 100 de judoka din şapte ţări.

Judo1“La categoria de 81 de kg am reuşit să câştig aurul. Am avut două meciuri şi m-am reîntâlnit cu foşti adversari de la Hungarian Masters. La această competiţie am reprezentat România şi clubul CSM Satu Mare”, ne-a declarat Vasile Fuşle jr.

La categoria de 100 de kg, Pelcz Attila, reprezentând România şi CS UNIO Satu Mare, a câştigat medalia de argint. La categoria +100 de kg, medalia de aur a fost câştigată de Socsz Laszlo din Miercurea Ciuc, acesta reuşind să repete performanţa de la Hungarian Masters.

“Ne pregătim pentru următoarea competiţie internaţională ce va avea loc la Baia Mare în 24 mai şi pentru cea mai importantă competiţie, şi anume, Campionatele Europene de la Budapesta ce au loc la sfârşitul lunii mai”, a mai declarat Fuşle.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 19, 2015. Filed under Sport  . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.