O nouă preselecție pentru Star Select va avea loc la Carei sâmbătă, 25 aprilie

În data de 18 aprilie 2015, la Centrul Cultural din Carei s-a desfăşurat o primă preselecție în vederea căutării de noi talente în domeniul muzicii ușoare. Sâmbătă, 25 aprilie 2015, de la ora 11.00 va mai avea loc încă o preselecție, la care se mai pot prezenta toți cei care consideră că sunt suficient de talentați, au curaj și vor să demonstreze acest lucru. 

star select 6 fotoPreselecția se desfășoară pe două categorii I. Clasele I-IV și II. Clasele V-VIII. Sunt așteptați tineri din Carei sau din împrejurimile Careiului. Înscrierile se pot face zilnic la Centrul Cultural Carei, între orele 12.00 – 18.00 sau prin e-mail, la adresa: sz.ioji@gmail.com. Persoana de contact Szűcs József – 0744.349.943.

În data de 9 mai 2015 va avea loc semifinala Star Select, iar finala și gala  de premiere se vor desfășura în data de 18 mai 2015. Toate evenimentele vor avea loc în Sala „Deák Endre”.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 20, 2015. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.