Casă nouă de cantonament pentru Olimpia Satu Mare, pe strada Retezatului

Olimpia Satu Mare şi-a inaugurat luni, 20 aprilie, noul loc de cantonament. Situată pe strada Retezatului, noua casă a galben-albaştrilor cuprinde 8 camere spaţioase, dedicate exclusiv stranierilor şi copiilor din judeţ care până de curând făceau naveta pentru a ajunge la antrenamente.

DSC_0036Până acum, conducerea Olimpiei a fost nevoită să opteze pentru cantonamente mult prea costisitoare care afectau serios bugetul. După calculele conducerii, această nouă investiţie este menită să reducă cheltuielile clubului, dar în acelaşi timp, să asigure o pregătire în cele mai bune condiţii şi acumulări fizice necesare pentru performanţe optime în competiţiile oficiale. La tăierea panglicii au fost prezenţi, printre alţii, preşedintele Olimpiei Dan Băbuţ, preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef, antrenorul Tibi Csik, dar şi câţiva jucători.

Preşedintele Consiliului Judeţean Adrian Ştef a precizat că Sătmarul are în acest moment o echipă de fotbal completă. De la buget şi condiţii de pregătire până la stabilitate şi lot de jucători, Olimpia a început să-şi cristalizeze o formaţie care va ataca din sezonul următor promovarea pe prima scenă a fotbalului românesc.

Conducerea clubului a primit asigurări din partea antrenorului Tibi Csik că formaţia pe care o pregăteşte va avea o altă atitudine, iar rezultatele nu se vor lăsa prea mult aşteptate. Olimpia Satu Mare şi-a atins obiectivul propus la începutul campionatului şi anume participarea în play-off, iar pentru sezonul viitor echipa galben-albastră îşi va stabili ţinte îndrăzneţe iar mai apoi va apela la strategiile şi metodele potrivite pentru a le atinge.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 20, 2015. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.