Careienii au aflat ieri „Cum e (cu) dragostea”

Direcţia de Cultură Carei în colaborare cu Centrul Cultural al municipiului Carei au organizat marţi, 5 martie 2013, cu începere de la ora 18.30 spectacolul intitulat "Cum e (cu) dragostea?" în Sala Cavalerilor a castelului Károlyi.

Cei aproape o sută de spectatori au urmărit mai bine de o oră evoluţia elevilor de la Cercurile de muzică uşoară şi teatru de la Centrul Cultural.

Solistele Nagy Anita, Alfater Andrea, Vitéz Julia, Gabor Tania şi Latiş Larisa au fost îndelung aplaudate de publicul impresionat de vocea şi interpretarea acestora. Ele au interpretat piese atât din repertoriul naţional cât şi din cel internaţional, toate având ca punct de pornire, dragostea. Solistele au fost pregătite de profesorul Szücs József.

Şiman Claudian a oferit un moment de dans, care a impresionat prin energie şi sensibilitate. Claudian a fost îndrumat de către instructor prof. Cătălina Curceanu.

Trupa de teatru M.E.E.M. a Centrului Cultural Carei a adus în faţa publicului o piesă de teatru originală, intitulată Cum e (cu) dragostea?, care a abordat tematica dragostei din punctul de vedere al unor adolescenţi. Personajele, interpretate convingător de către Coşarcă Dan, Doiciar Adina, Drimuş Janet, Marchiş Valentin, Marincaş Gabriela, Mureşan Alex, Nagy Evelin şi Claudian Şiman au transmis energie publicului prezent, fiind răsplătiţi cu momente îndelungate de aplauze. Tinerii actori au fost pregătiţi de instructorul Adrian Ştefănuţi.

Spre finalul spectacolului un grup de elevi ai clasei a VIII-a B de la Şcoala Gimnazială Nr. 3, pregătiţi de profesoara Carmen Dindelegan, au prezentat un scurt moment artistic, prin care au atras atenţia asupra importanţei pe care ar trebui să o acordăm mediului înconjurător şi rolul pe care îl reprezintă prietenia adevărată în relaţiile dintre oameni.

Adrian Ştefănuţi a încheiat evenimentul mulţumind tuturor celor care s-au implicat în realizarea lui: Direcţia de Cultură, Centrul Cultural, prin Bogdan Georgescu şi Szücs József care au acompaniat solistele alături de Marius Georgescu.

Galerie foto: 

DSC_9548

DSC_9690

DSC_9633

DSC_9671

DSC_9694

DSC_9737

DSC_9768

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 6, 2013. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.