Trei bărbați au fost amendați cu 7.000 lei pentru transport ilegal de material lemnos

În perioada 22-23 aprilie a.c. poliţişti Secţiei Negreşti au desfăşurat o acţiune în vederea prevenirii tăierii ilegale şi furtului de material lemnos pe raza localităţilor Vama şi Huta Certeze, judeţul Satu Mare.

lemneÎn acest context a fost depistat Vasile B. pe raza localităţii Vama, în timp ce transporta cantitatea de 2 mc material lemnos de esenţă gorun, fără a avea asupra sa documente justificative, fiind sancţionat cu amendă de 3.000 lei. Petru B, a fost depistat în zona Puturoasa, din comuna Vama, în timp ce transporta cantitatea de 1,104 mc material lemnos de esenţă fag, fără a avea asupra sa documente justificative care să ateste transportul, şi el a fost sancţionat contravenţional cu amenda de 2.000 lei. Un bărbat în vârstă de 34 de ani a fost depistat la Huta Certeze transportând cantitatea de 1,5 m material lemnos de esenţă fag, nici el nu avea asupra sa documente justificative care să ateste transportul şi în cazul lui a fost aplicată o amendă în valoare de 2000 lei.

Întreaga cantitate de material lemnos a fost ridicată în vederea confiscării.

Poliţiştii vor continua derularea acţiunilor de acest gen.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 24, 2015. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.