CSM Oradea – CSM Satu Mare 27 – 24 (15 – 13)

Sâmbătă la Oradea, echipa de handbal CSM Satu Mare a jucat în compania unei echipe care continuă să emite pretenţii de promovare în Liga Naţională.

handballDeşi handbaliştii sătmăreni au făcut un meci bun, în cele din urmă au părăsit terenul învinşi de orădeni cu scorul de 27 – 24. Lipsa de concentrare a dus şi la ratarea a două aruncări de la 7 m. De-a lungul partidei jucătorii antrenaţi de Nicolae Istrate au comis şi numeroase greşeli.

În echipa sătmăreană au evoluat: Cioroiu, Pogyină – Rogoz-9 goluri (3 din 7 m), Chira 5, Leordean 3, Mateş 2, Santeiu 2, Oşvat 1, Morar 1, Tătar, Albu, Tătăran. Următoarea etapă a 14-1, se va juca pe data de 9 martie cu Minaur Baia Mare. Partida din etapa a 15- a, care trebuia jucată pe data de 20 martie, s-a jucat în devans în compania echipei Naţional Sighişoara şi a fost câştigată de sătmăreni cu scorul de 31 – 29.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 5, 2013. Filed under Sport  . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.