Membrii organizațiilor județene și municipale de tineret ale PNL Satu Mare au ecologizat mai multe zone din județ

Peste 100 de tineri liberali au ecologizat timp de două zile mai multe zone din județul Satu Mare. Vineri, 24 aprilie și sâmbătă, 25 aprilie, membrii organizațiilor județene și municipale de tineret din cadrul Partidului Național Liberal au luat parte la o campanie prin care au dorit să atragă atenția semenilor lor. Acțiunea s-a desfășurat sub egida “TNL pentru România, Tinerii iubesc natura”, dovadă a faptului că și tinerii sunt implicați în viața comunității din care provin.  

1Înarmați cu mănuși de unică folosință și saci de gunoi, tinerii au pornit în strângerea gunoaielor lăsate în urmă de alții în zone cunoscute ca și spații destinate agrementului și petrecerii timpului liber. Vineri, membrii din organizația județeană, veniți din toate colțurile județului au strâns mai mulți saci cu peturi, ambalaje, resturi și amintiri ale grătarelor făcute de alte persoane sezonul anterior. Aceștia au avut ca destinație pădurea dintre localitățile Viile Satu Mare și Ardud, un loc binecunoscut iubitorilor de natură și picnic. La pas, cu răbdare, tinerii au reușit să curețe o suprafață considerabilă de câteva zeci de arii.

2

4Acțiunea s-a repetat și sâmbătă, avându-i ca protagoniști pe tinerii de la organizația municipală. Aceștia au ecologizat spațiile verzi din cartierul Micro 16, cu accent pe dig. Și de această dată, zeci de saci de gunoi au fost colectați din locurile unde oamenii ar trebui să își petreacă timpul liber în curățenie.

5

6Ceea ce tineretul liberal a încercat să transmită prin activitatea din cele două zile este o responsabilizare a cetățenilor față de mediu și față de locul în care trăiesc. Aceștia ar trebui să fie mai atenți atunci când lasă în urma lor resturile unei ieșiri în natură, deoarece tot ei vor fi cei care se vor întoarce în acele locuri. De asemenea acțiunea se dorește să fie și o încurajare a cetățenilor să petreacă zilele libere de 1 mai în natură și să manifeste un respect maxim față de aceasta.

 Conducerea TNL Satu Mare

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 27, 2015. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.