De 1, 2 și 3 Mai sunteți așteptați la Ștrandul Termal din Carei înarmați pentru distracție

Pentru careieni şi nu numai, ştrandul din municipiu îşi va deschide porţile pentru un nou sezon estival în data de 1 Mai. Te asteptăm la cea mai democratică serbare câmpenească de Ziua Muncii, cu mici, bere și tot ce-ți face plăcere.

strand_carei_logo (2) (1)Pretul unui bilet de intrare va fi de 13 lei și va include și un șezlong urmând ca, la fel ca în anii trecuţi, să fie aplicate şi diverse reduceri. Pentru elevi, studenți și pensionari prețul este 10 lei, pentru copii între 3 și 7 ani, 8 lei, iar pentru cei sub 3 ani, accesul este gratuit.

În incinta ştrandului există patru tobogane din care două kamikaze, unul tip pâlnie, unic în Romania, precum şi unul pentru familii. Există, de asemenea, zece piscine precum si un lac bio. Pentru cei care doresc să petreacă aici mai multe zile există și posibilități de cazare la cabane și rulote.

În preţul biletului de intrare este inclus şi accesul la diferite programe, cum ar fi aqua aerobic, volri, fotbal de plajă şi fotbal în apă.

Pe cei dornici de distracție, vineri și sâmbătă 1 și 2 Mai, Joy Beach îi așteaptă la megadiscoteca muncitorească.

Susține democrația distracției pe 1, 2 și 3 Mai la Ștrand Termal Carei!

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 27, 2015. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.